Samenwerking in De Variabele

Samenwerken is het nieuwe groeien. 2015 stond in het teken van de opstart en verdere ontwikkeling van De Variabele, het samenwerkingsverband dat we in 2014 startten met Burgers van der Wal, Hagemans Vastgoedonderhoud en Jacobs Beheersbaar Onderhoud. Door de kennis en kunde van de afzonderlijke bedrijven te bundelen in een formele samenwerking, borgen we onze Groot Onderhoudsactiviteiten en versnellen we innovaties.

Groot Onderhoud
De uitvoering van de projecten gebeurt zoveel mogelijk met inzet van vakmensen uit de eigen bedrijven. Concreet heeft de samenwerking reeds geleid tot de volgende projecten:

Strategie en innovatie
Met De Variabele kunnen we beter investeren in nieuwe concepten en innovaties voor de opdrachtgever. In 2015 lanceerden we bijvoorbeeld SMILE, een configurator waarmee snel scenario’s voor energetische maatregelen kunne worden doorgerekend. Inmiddels hebben we drie licentiehouders (Logchies Renovatie&Onderhoud, Boekema Visie op vastgoedonderhoud en de Kloet Onderhoud) die SMILE gebruiken om opdrachtgevers ook op strategisch niveau beter te kunnen bedienen. Andere concepten zijn de Rekenkubus, de HoekPlusWonen en ZonRijkWonen. Mocht u vragen hebben over deze nieuwe ontwikkelingen, neem dan contact op met Joep Burghouts via onderstaande gegevens.


Logo Variabele

 

© 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen