Mooi Project Mooiland!

In opdracht van Woningstichting Mooiland voerde Burghouts het projectmatig onderhoud uit aan 70 woningen in Grave. Onder andere keuken, douche en toilet werden vernieuwd, de buitenschil werd volledig gerenoveerd en brandveiligheid en asbest werden aangepakt. Tijdens de voorbereiding en uitvoering van het projecten werd de bewonerscommunicatie volledig georganiseerd door onze bewonersbegeleiding. De woningen kunnen er weer minimaal 25 jaar tegen!

In december 2015 ontvingen we de opdracht van Mooiland voor het project. De bewoners werden in januari ge├»nformeerd met onze bewonersbrochure en in april starten we, na de warme opname in de woning, met de uitvoering van de eerste woningen. Samen met de uitvoerder bezocht onze bewonersbegeleider alle bewoners in de eigen woning en vertelde ze hen over de aanstaande werkzaamheden, de keuzemogelijkheden en de mogelijke overlast tijdens de uitvoering. De bewoners zijn erg blij met de extra aandacht die zij krijgen. De uitvoerder inventariseerde tijdens de warme opname de technische staat van de woning en bepaalde in overleg met de opdrachtgever welke onderdelen aan vernieuwing toe waren. Tijdens de uitvoering was de bewonersbegeleider steeds bereikbaar voor vragen van bewoners en op de bouwplaats was de uitvoerder het eerste aanspreekpunt.

Alle ketenpartners kijken terug op een prima verlopen project. De bewoners hebben een vernieuwde woning die voldoet aan alle woonwensen van deze tijd. De resultaten van deze projectwerkzaamheden mogen er zijn; Tevreden bewoners, toekomstbestendige woningen ondanks een minimale investering en een tevreden opdrachtgever.

Kortom Mooiland, haar klant, Burghouts en haar ketenpartners kijken tevreden terug!

Foto Mooiland 1

┬ę 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen