24-uursservice en storingdienst

De markt en samenleving dwingt ons tot uitdaging om te komen met innovatieve, betaalbare en duurzame oplossingen op het gebied van renovatie en onderhoud. Overlast beperken en kortere doorlooptijden realiseren zijn noodzakelijk, met name bij douche-, toilet- en keukenrenovaties. 

Het begrip 24-uurs renovatie wekt de indruk dat een renovatie binnen 24 uur wordt uitgevoerd. Het gaat echter veel meer om de uitdaging overlast voor de bewoners zo minimaal mogelijk te houden en de doorlooptijd van de renovatie in de kortst mogelijke tijd te realiseren. Samenwerking is hierin een belangrijke factor.

Door op een slimme manier samen te werken en (deels) te prefabriceren zijn wij in staat om doorlooptijden te realiseren van 2 tot 4 dagen, afhankelijk van de omvang en huidige status van een ruimte. 

Kozijnvervanging

Wanneer blijkt dat schades aan kozijnen te groot zijn en houtsaneringen niet meer efficiënt kunnen worden uitgevoerd om de levensduur voldoende te verlengen, is het wellicht verstandig te denken aan kozijnvervanging. Wij hebben ervaring in het plaatsen van houten-, kunstsof- en aluminium kozijnen.

Onze kozijnleveranciers zijn vooruitstrevende partners die duurzame kozijnen leveren met vaste lage onderhoudskosten en volledige garantie op alle onderdelen. De producten worden allemaal op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd.

Houten kozijnen kunnen worden geleverd in concept II, III en IV en zijn voorzien van een KOMO attest met productcertificaat met minimaal 10 jaar SGT-garantie.

Welk materiaal het beste bij u past hangt af van welke uitstraling u overweegt, duurzaamheid, levensduur en onderhoudskosten. Wij denken hierin met u mee en adviseren u professioneel. Alle kozijnen worden door ons 'pas' ingemeten en met eigen medewerkers gemonteerd. Door zorgvuldige communicatie, slim te plannen en korte doorlooptijden beperken wij de overlaast. Een vertrouwde aanpak zoals u die van ons gewend bent resulteert tot tevreden bewoners en gebruikers.

 

Bekijk enkele voorbeelden van kozijnvervanging:

Inventarisatie en advisering

Om een goed beeld te krijgen van de onderhoudsstatus van uw complex, woning of pand kunt u gebruik maken van onze expertise. Wij brengen voor u de gebreken in kaart via een inspectie. Afhankelijk van de staat van het onderhoud kan worden volstaan met een steekproefsgewijze inspectie. Er wordt geanalyseerd en de risico's worden geïnventariseerd waarna vervolgens de activiteiten worden vastgesteld. Wij stellen dit vast aan de hand van uw programma van eisen en gewenste kwaliteitsniveau. Indien gewenst kunnen wij voor u een plan van aanpak opstellen. Meedenkend vermogen is waar het om draait. 

 

Bekijk enkele voorbeelden van inventarisatie en advisering:

 

Thermische isolatie

De overheid stimuleert energiebesparende maatregelen om woningen en gebouwen energiezuiniger te maken. Enerzijds bespaart dit de burger en bedrijven in energiekosten, anderzijds levert het de markt werk op. Bovendien is het ook nog eens goed voor het milieu.

Het lijkt ingewikkeld maar met relatief kleine ingrepen kan al veel bespaard worden. Om het comfort in woningen en andere vastgoedobjecten te verhogen is het noodzakelijk goed te isoleren en vervolgens - voor uw gezondheid - regelmatig te ventileren. uw woning of pand verliest van warmte via ramen en gevel, via het dak en via de vloer van de begane grond.

Burghouts geeft maatwerkadvies op het gebied van energiezuinige maatregelen. Wij geven aan welke maatregelen het meest geschikt zijn en koppelen daaraan een indicatie van de kosten die het bespaart. uiteraard wordt altijd rekening gehouden met de wens van de klant. Bewonersgedrag heeft effect op de precieze besparing, hierop hebben wij vanzelfsprekend geen invloed.

 

Enkele voorbeelden van thermische isolatie zijn:

Beglazing

Beglazing is mede bepalend voor de sfeer in uw woning of pand. Wij adviseren u in het meest geschikte glas voor de toepassing van uw keuze. Of het nu gaat om isolatie, geluid, veiligheid of brandwerendheid, elke toepassing vraagt om een specifieke expertise. Wij informeren u graag over de laatste ontwikkelingen en trends.

Al het glas wordt geplaatst volgens de Nederlandse Praktijk Richtlijn, NPR 3577, die ook wordt voorgeschreven door producenten van glas in verband met hun garantievoorwaarden. Wij eraliseren kwalitatief hoogstaande projecten, door een persoonlijke en innovatieve aanpak op betrouwbare, flexibele en snelle wijze.

 

Bekijk enkele voorbeelden van beglazing:

Verbouwen en bouwkundig onderhoud

Verbouwen is een stressvolle gebeurtenis. Op zich niet zo vreemd. Uw woning of pand is even niet meer uw veilige onderkomen meer omdat de hele boel overhoop ligt en er allerlei vakmannen over de vloer komen. Soms duiken tijdens een verbouwing ook praktische problemen op. We laten u zien hoe u die de baas kunt zijn en helpen u stap voor stap bij elke fase, van het moment dat u zich gaat oriënteren tot en met de nazorg. Wij nemen uw zorg weg, zorgvuldig en met duidelijke afspraken.

Wij zijn Bouwgarant aannemer, het grootste keurmerk in de bouw. Dit laat zien dat we kwaliteit leveren door vakmanschap, betrouwbaar zijn en aantoonbare ervaring hebben, Kortom; bij ons krijgt u optimale zekerheid!

 

Bekijk enkele voorbeelden van verbouwen en bouwkundig onderhoud:

 

Service- en mutatieonderhoud

Als vastgoedbeheerder vindt u het belangrijk om goede service te verlenen aan de huurders en gebruikers. Kleine gebreken in en aanwoningen kunnen voor bewoners een flinke ergernis zijn. Vaak brengt dit hoge kosten met zich mee. Dagelijks onderhoud aan woningen is een van onze kernactiviteiten. Op een functioneel en doeltreffende wijze zorgen wij voor kostenbesparingen waarbij een hoge klant- en bewonerstevredenheid gewaarborgd zijn.

Ook voor mutatieonderhoud kunt u bij ons terecht. Als een huurder vertrekt en plaatsmaakt voor een nieuwe bewoner, is dat een goed moment voor onderhoud aan de woning. We zorgen na elke mutatie dat de woning voldoet aan uw basiskwaliteit. Korte doorlooptijden en medewerkers die uw taal spreken leveren net dat beetje extra. Duurzaa, efficiënt en effectief beheer en onderhoud van het woningbezit in verbinding met uw complexstrategie. Eventueel gecombineerd met planmatig onderhoud.

Bekijk de opnames van het RTL Z programma 'zo kan het ook'.

Enkele voorbeelden van service- en mutatieonderhoud:

Houtsanering

Wanneer kozijnen zijn aangetast door houtrot heeft u een keuze: plaatselijk vernieuwen, compleet vervangen of enkel de aangetaste plekken repareren. Vaak is houtsanering de meest efficiënte en duurzame oplossing.

Het saneren, beheersen en voorkomen van houtrot is een activiteit waarin Burghouts zich met recht specialist mag noemen. Door onze kennis en ervaring zijn wij in staat u te adviseren over de technisch en economisch meest verantwoorde oplossing.

Voor het herstellen van houtrot hebben wij gecertificeerde vakmensen in dienst. Zij herstellen niet alleen de houtschade, maar wat belangrijker is, zij nemen de oorzaak weg waardoor houtrot is ontstaan. Bij deelvervangingen maken wij gebruik van FSC®-gecertificeerde houtsoorten. Niet alleen duurzaam, maar vooral verantwoord voor mens, dier en milieu.

 

Bekijk enkele voorbeelden van houtsanering:

Schilderwerken

Schilderen zit ons in het bloed! Al sinds 1928 zijn wij bezig met schilderwerk en hebben ons door de jaren ontwikkeld van een traditioneel schildersbedrijf tot een professioneel onderhoudsbedrijf en hierin gespecialiseerd. Elk vastgoedobject vergt een unieke aanpak, of het nu gaat om particuliere woningen en bedrijfspanden, grootschalig schilderwerk van sociale woningbouw, utiliteitswerken of zorginstellingen, wij leveren maatwerk.

Naast meerjarenonderhoudsplannen en technisch adviezen kunnen wij adviseren in kleurstellingen die bijdragen in de juiste uitstraling van vastgoed. Door vakmanschap te combineren met de juiste afwerklagen leveren wij duurzame bescherming van uw vastgoed.

 

Bekijk enkele voorbeelden van schilderwerk:

Grootonderhoud en renovatie

Groot onderhoud gebeurt zowel buiten als in de woning en is een samenstelling van verschillende vervangings- en verbeterwerken aan een woning die de duurzaamheid van de woning bevordert, maar vaak gepaard gaat met korstondig overlast voor de bewoners.

Uw projecten kennen naast technische aspecten ook sociale en menselijke aspecten. In onze visie staan de klant, de klant van de klant en het project centraal. Uitgangspunten zijn vertrouwen, openheid en wederzijds respect. Wij maken groot onderhoud en renovatie begrijpelijk, inzichtelijk en toegankelijk voor bewoners door ons in te leven in de impact die dergelijke ingrepen met zich meebrengen.

Uiteindelijk krijgen bewoners een woning die weer voldoet aan de gewenste comfort eisen. Het energieverbruik wordt teruggedrongen, het geeft nieuwe woonbeleving en meer wooncomfort.

 

Bekijk enkele voorbeelden van grootonderhoud en renovatie:

 

© 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen