Meedenken over exploitatie zorgvastgoed en corporatiewoning

Meedenken over exploitatie zorgvastgoed en corporatiewoning

De overheid stimuleert met haar zorg- en woonbeleid dat ieder doet waar ze goed in zijn. Voor de zorg is dat het begeleiden van mensen in hun eigen of een beschutte woonsituatie. Voor de corporatie betekent dit sociale huisvesting bouwen en beheren voor mensen met een smalle beurs. Het zorgvastgoed komt daardoor steeds vaker in de portefeuille van de woningcorporaties.  Herbestemming en verduurzaming zijn hierbij de grootste thema’s.

Burghouts sluit met haar diensten aan bij de vraag van haar opdrachtgevers. “De woning van de toekomst staat er al, alleen hij moet verduurzaamd worden”, stelt Burghouts. Wij gaan in gesprek met opdrachtgevers over de te kiezen strategie en bespreken daarbij scenario’s van (her)bestemming en verduurzaming.  Samen wordt de precieze vraag in kaart gebracht en daar bedenken we het antwoord op.

Als vastgoed onderhoudsbedrijf verkochten we door de jaren heen het werk van goede vakmensen. Nu leveren we vooral concepten, uiteraard wel uitgevoerd door goede eigen vakmensen. Een voorbeeld is het concept van het HoekPlusWonen. Van één grondgebonden woning worden volgens dat concept drie verhuurbare eenheden gemaakt, waarvan er twee gericht zijn op bewoning door senioren of minder validen. Ook de configurator Smile wordt veel door ons gebruikt. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Joep Burghouts via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

In het Tafelgesprek bij zorginstelling RIBW Nijmegen & Rivierenland met onder andere Talis, Standvast en RIBW vertelt Joep de visie van Burghouts: “Ga het gesprek aan vanuit de visie en niet vanuit de prijs. Neem het vastgoed met alle plussen en minnen die erbij horen. Van daar uit richt je je op de behoefte van de klant. Reageer flexibel op de klantvraag, zodat vastgoed breder inzetbaar wordt. Dan kan je meteen meerdere partijen bedienen en is de cirkel rond.” Lees het gehele tafelgesprek hier.

 

© 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen