Burghouts Bedrijven genomineerd voor Nijmeegs ondernemer!

Burghouts Bedrijven genomineerd voor Nijmeegs ondernemer!

We zijn er trots op!!!

De Burghouts bedrijven zijn genomineerd voor Nijmeegs ondernemer van het jaar. Samen met de andere genomineerden Hoogenboom mode en de Barenbrug groep strijden we op 18 november voor de titel. De verkiezing wordt georganiseerd om het bedrijfsleven te stimuleren en een ondernemer die zich onderscheiden heeft voor het voetlicht te brengen.

De jury bestaat uit Turgay Tankir, wethouder gemeente Nijmegen; Theo Joosten MSM, directeur FEM HAN; prof. dr. Esther-Mirjam Sent, hoogleraar Economie Radboud Universiteit; drs. Jack van Poll, Nijmeegs ondernemer van het jaar 2015 en drs. Margriet Schoevaart, bestuurslid Nijmeegs Ondernemerscaf√©. De andere genomineerden voor de Nijmeegs Ondernemer van het Jaar 2016 zijn Dennis Ederzeel van Hoogenboom Mode en Bastiaan Barenbrug van Koninklijke Barenbrug Groep.

Wilt u deze avond bijwonen?

Het event vindt plaats op vrijdag 18 november 2016 om 16.00 uur in Concertgebouw De Vereeniging. Bel of mail naar ons via 024 377 8545 of  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Dan zorgen wij dat u een kaart krijgt. Voor informatie over deze avond klikt u hier.

© 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen