Burghouts behaalt VGO voor buitenschil en binnenzijde

Burghouts behaalt VGO voor buitenschil en binnenzijde

Afgelopen maand hebben wij ons VGO-keur certificaat verlengd en uitgebreid. Met het certificaat bewijst Burghouts de kwaliteitseisen voor Resultaatgericht Samenwerken in onderhoud en renovatie te beheersen. Niet alleen voor de buitenschil (gevel en dak) maar ook voor installaties en interieur, de binnenzijde van het vastgoed. De onafhankelijke objectieve VGO-scan van KIWA resulteerde in een score van 96% op organisatie en 93% op kennis. Hiermee tonen wij aan dat wij als vastgoedadviseur voor opdrachtgevers projecten van hoge complexiteit kunnen organiseren.

Het VGO-keur certificaat vastgoedonderhoud staat voor een duurzame samenwerkingsvorm in onderhoud en renovatie, die veelzijdig voordeel oplevert. Door op strategisch niveau samen te werken in vastgoedbeheer kunnen we gebouwen beter renoveren en onderhouden. De kennisbundeling, die plaatsvindt in een partnership tussen verantwoordelijke partijen inclusief de opdrachtgever, geeft een beter resultaat voor alle partijen. Het biedt de gebruiker een goed onderhouden kwaliteitsgebouw met comfort. De vastgoedeigenaar krijgt de zekerheid van geen onnodig, maar goed onderhoud en renovatie, voor minder geld. De risico’s van het vastgoedbeheer zijn beheersbaar en er wordt geleverd op basis van afgesproken resultaat. Wij dragen meer verantwoordelijkheid en adviseren op strategisch niveau met scenario-ontwikkeling. Samen met de opdrachtgever beslissen we gezamenlijk over de beste aanpak.

In ketensamenwerkingen geeft Burghouts inzicht in duurzame oplossingen en kosten-kwaliteitverhoudingen van investeringen en technisch onderhoud. Wij ontwikkelen een onderhoudsvisie over de lange termijn, treden op als sparringpartner en ‘ontzorgen’. Wij zien ‘het bredere plaatje’ en zetten de verschillende lange termijnscenario’s neer: als we nu X doen, voorkomen we Y en kunnen we die tijd besteden aan Z. Het gaat om het geheel, een goede renovatie of goed onderhoud staat nooit op zich. Lees meer over het VGO-certificaat op: www.vgokeur.nl

VGO scan resultaat

© 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen