Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar

Verkiezing Nijmeegs ondernemer van het jaar

Burghouts bedrijven behoort dit jaar tot één van de drie genomineerden voor de titel “Nijmeegs ondernemer van het jaar”. Op 18 november jl. werd in De Vereeniging, tijdens de achtste Verkiezing Nijmeegs Ondernemer van het Jaar, de winnaar bekend gemaakt. Koninklijke Barenbrug Groep ontving deze award uit handen van Antoine Driessen, directievoorzitter van de Rabobank Rijk van Nijmegen.

Genomineerden

Joep Burghouts kijkt terug op een mooie avond: “Wat een geweldige happening heeft de organisatie neergezet. Natuurlijk als je daar staat, dan ga je voor de winst. Maar de nominatie op zich voelt ook als “winst”. Om dat te vieren ben ik de maandag na de verkiezing naar mijn medewerkers gegaan met gebak, Nijmegenaartjes uiteraard. Het gevoel van trots over deze nominatie is groot. Ons bedrijf heeft zich op een geweldig podium mogen presenteren. Dit geeft een positieve uitstraling!!!

“De winnaar, Bastiaan Barenbrug, was natuurlijk een geduchte tegenstander. Koninklijke Barenbrug groep bestaat meer dan 110 jaar en is een wereldwijd opererend familiebedrijf. De tweede speler in de wereld als het gaat om gras. Ik wil de Barenbrug groep feliciteren met de titel. De andere genomineerde Dennis Ederzeel van Hoogenboom Mode en de juryleden Theo Joosten , Jack van Poll en Margriet Schoevaart bedank ik voor deze mooie avond.” Hier vindt u een uitgebreid fotoverslag.

© 2013 - Burghouts BV | Product Plus Reclamebureau Nijmegen