Kozijnvervanging

Wanneer blijkt dat schades aan kozijnen te groot zijn en houtsaneringen niet meer efficiënt kunnen worden uitgevoerd om de levensduur voldoende te verlengen, is het wellicht verstandig te denken aan kozijnvervanging. Wij hebben ervaring in het plaatsen van houten-, kunstsof- en aluminium kozijnen.

Onze kozijnleveranciers zijn vooruitstrevende partners die duurzame kozijnen leveren met vaste lage onderhoudskosten en volledige garantie op alle onderdelen. De producten worden allemaal op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde manier geproduceerd.

Houten kozijnen kunnen worden geleverd in concept II, III en IV en zijn voorzien van een KOMO attest met productcertificaat met minimaal 10 jaar SGT-garantie.

Welk materiaal het beste bij u past hangt af van welke uitstraling u overweegt, duurzaamheid, levensduur en onderhoudskosten. Wij denken hierin met u mee en adviseren u professioneel. Alle kozijnen worden door ons 'pas' ingemeten en met eigen medewerkers gemonteerd. Door zorgvuldige communicatie, slim te plannen en korte doorlooptijden beperken wij de overlaast. Een vertrouwde aanpak zoals u die van ons gewend bent resulteert tot tevreden bewoners en gebruikers.

 

Bekijk enkele voorbeelden van kozijnvervanging:

© 2013 - Burghouts BV