Opleiding

Dankzij onze medewerkers kunnen wij de beloften die wij doen ook nakomen. Onze mensen zijn dan ook het allerbelangrijkste binnen de organisatie. Burghouts investeert veel tijd in haar medewerkers, met als doel hen een uitdagende baan met perspectief te bieden. Een belangrijk aspect daarbij is scholing. Medewerkers kunnen aangeven welke opleiding of scholing ze willen volgen, waarna wordt bekekend of dit past binnen opleidingsplan van de organisatie. 

Het opleidingsplan wordt organisatie-breed opgesteld, met als doel medewerkers optimaal te laten presteren op zowel vaktechnisch als sociaal vlak. Dit betekent onder meer dat wij onze medewerkers constant bijscholen, veelal via interne opleidingen. Hiermee krijgt u de garantie dat u de beste en meest gemotiveerde vakmensen over de vloer krijgt. Daarnaast bieden wij jong talent de gelegenheid om zich te ontwikkelen binnen ons bedrijf. Zowel Burghouts Schilderen | Isoleren als Burghouts Verbouw | Service-onderhoud is erkend leerbedrijf. Leerlingen worden door ons intensief begeleid door een ervaren leermeester, die hen de kneepjes van het vak bijbrengt. Ons doel is jonge ensen een kans te geven zich te ontwikkelen binnen ons werkgebied. En natuurlijk hopen wij dat we  na een aantal jaren de beschikking hebben over goed opgeleide vakmensen. 

Naast vakmatige scholing leren we onze mensen ook hoe om te gaan met veiligheid en gezondheid. Mede door onze medewerkers goed te instrueren op het gebied van veilig en gezond werken en milieuzorg zijn wij al vele jaren in het bezit van het VCA**-certificaat.

© 2013 - Burghouts BV